Скандального архієпископа-гульвісу позбавили єпархії

Скандальний Архієпископ Мстислав, який відзначився гулянкою та бійкою в тернопільському барі, більше не очолює Тернопільську єпархію УАПЦ. Архієрейський собор УАПЦ призначив її очільником єпископа Віктора (Бедь).

757641-1

Про це повідомляє Patriarchia.

На соборі розглянули питання щодо стану справ у Тернопільській та Хмельницькій єпархії УАПЦ та постановили вивести архієпископа Мстислава (Гук) з числа єпископів. У зв’язку з рішенням та зверненням єпархіального собору Тернопільської єпархії (від 1 грудня 2016 року) до Архієрейського Собору УАПЦ призначили правлячим єпископом Тернопільської єпархії Преосвященнійшого Віктора (Бедь), єпископа Мукачівського і Карпатського, зі збереженням за ним керівництва Карпатською єпархією,
– мовиться у повідомленні.

Владика Мстислав (Гук) у своєму виступі попросив вибачення за допущені ним провини та повідомив, що у найближчий час вимушений лікуватись через погіршення здоров’я.

Нагадаємо, восени в мережі з’явилося відео, на якому Мстислав в компанії священиків розважається і танцює з дівчатами, а також бере участь у бійці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...