Коли армія заощаджує кожну копійку, дехто безсоромно краде, – Ірина Геращенко про махінації у ВР

Заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко виявила махінації у парламенті, які пов’язані з її іменем.
757151

Про це вона написала у своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона звернулась до керівника транспортного відділу з проханням надати інформацію про роботу закріпленого за нею службовим автомобілем.

В результаті – шок. Згідно довідки, машина в день “намотує” не менше 120 км, в тому числі в дні моїх щотижневих відряджень в Мінськ! У серпні, коли я мала офіційну відпустку і була відсутня в Києві, згідно цієї довідки машина намотала 4229 км (це при тому, що я працювала лише в день зустрічі Президента з мамами полонених і вже з 23 серпня). У вересні, коли в мене було чимало відряджень і я не бачила дітей тижнями, машина намотала 5000 км. Очевидно, ця довідка, підписана директором автобази, свідчить про їх впевненість в повній безкарності і в тому, що я просто не буду то читати і розбиратися. І якщо на одній машині можна красти і списувати сотні літрів бензину на місяць, то важко уявити, що відбувається вцілому,
– написала Ірина Геращенко.

Відтак вона зазначила, що вже написала офіційну вимогу на Голову ВР створити комісію і розібратися в цій справі. А також звернулась до решти депутатів, щоб вони перевірили, які витрати записані на них.

“Давно потрібно навести лад в цьому господарстві, цьому царстві в царстві. Ну а щодо директора автобази, то, по-моєму, це списування бензину в особливо великих розмірах… І це не просто звільнення, а кримінальна справа і звільнення за статтею”, – переконана нардеп.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...