У Хмельницькому почалося будівництво Палацу спорту вартістю майже третину мільярда гривень

У Хмельницькому почалося будівництво Палацу спорту на вул. Прибузькій, 5 / 1а загальною вартістю 275,8 млн грн, повідомив міський голова Олександр Симчишин.

Станом на 1 лютого на будівельному майданчику знаходиться техніка, робочі копають котлован. За інформацією мера, до 1 липня цього року хмельницький підрядник ТОВ «Будівельний Альянс Груп» має освоїти 54 млн грн державної субвенції. Кошти використають на підведення всіх необхідних комунікацій, земельно-бетонних робіт та зведення каркасу об’єкта.

«Самі комунікації досить дорогі, оскільки підрядник побудує трансформаторну підстанцію, яка забезпечить потужність не тільки Палацу спорту, а й майбутнього Льодового палацу», – цитує мера Уніан.

Крім того, в цьому році міська влада подаватимуть цей об’єкт як пріоритетний для фінансування за рахунок коштів Держфонду регіонального розвитку.

Симчишин додав, що в минулому році з міського бюджету було виділено 4,5 млн грн на будівництво Палацу спорту. Ці кошти підрядник зможе використовувати до кінця поточного року.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.