Шукали більше місяця: Під кригою знайшли тіло хлопця

В Оболонському районі Києва рибалки під льодом виявили тіло молодого хлопця. Це сталося сьогодні, 29 січня, ввечері в затоці Собаче гирло, в районі столичної вулиці Прирічної.

Рятувальники розкрили лід, щоб дістатися до загиблого, в кишенях якого виявили посвідчення водія на ім’я 24-річного Вадима Бизюкова, якого розшукували ще з кінця минулого року.

Ймовірно, тіло належить зниклому 25 грудня 2018 року Вадиму Бізюкову. Хлопець родом з Володимира-Волинського, – пише Інформатор.

Тіло під льодом виявили близько 19:00.

На місце прибули рятувальники, які, за допомогою спецінструменту розкрили лід, щоб дістатися до загиблого чоловіка. З води тіло витягав рятувальник в гідрозахисному костюмі. У кишенях одягу загиблого виявили посвідчення водія на ім’я Бізюкова Вадима.

Останній раз Вадим давав про себе знати 25 грудня 2018 року, коли вийшов з роботи. Він сів у таксі біля «Епіцентру» за адресою вулиця Берковецька, і до цього часу про нього не було нічого чутно.

На місці працювали, «швидка», рятувальники, патрульна поліція і слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше сайт “Сегодня” повідомляв, що в Києві в річці Дніпро виявили вже бездиханне тіло чоловіка, яке прибило до берега на Русанівській набережній.
У поліції Київської області повідомили деталі резонансного події, яка сталася 11 січня на Київському водосховищі біля села Страхолісся Іванківського району. Нагадаємо, там під лід провалився снігохід, на якому замерзлим морем каталися троє чоловіків. Одному з них вдалося вибратися самостійно. Тіло другого рятувальникам вдалося виявити наступного дня, 12 січня. Тіло третього продовжують шукати.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.