Жінка розповіла про свою зустріч з Ісусом і порятунок в момент клінічної смерті

Перебуваючи на межі смерті і переживши потрясіння, жінка з США описує момент, коли вона зустрілася з Ісусом на смертному одрі – “Він був створений з грому й вогню”.

klinichna-smert

Жінка страждала від викидня і була на волосок від смерті, коли, за її словами, покликала Ісуса, щоб врятуватися. Жінка стверджує, що вона побачила Ісуса, коли перебувала чотири хвилини в стані клінічної смерті, після перенесеного викидня, передає Ukr.Media.

Жінка, яка не назвала свого імені, каже , що вона кликала Ісуса і просила його не допустити , щоб її дитина померла.

Саме тоді, як вона стверджувала, що вона бачила величезний світ у кутку кімнати, який перетворився в ноги, руки і голову.

“Я відчувала, що я вмираю. Це на смак як смерть. Я відчувала, що життя покидає моє тіло, я була готова вмерти, і я подумала: “Так, це він “, – сказала вона у відеозапису

Жінка вважає, що вона бачила Ісуса після того, як вона наблизилася до смерті. Біля неї був лише персонал лікарні, коли її, як вона стверджує, відвідав сина Бога.

“Я лежала в кутку кімнати, коли з’явилося щось. Воно було з грому й вогню. Це було як найяскравіше світло, що виходить від цієї дуже високої істоти. Я не могла бачити його обличчя, але я могла бачити дві руки, дві ноги і голову.

Він приходив до мене, і все навколо його тіла була свого роду у вигляді газу. Я була так налякана”, – розповідає жінка.

Лікарі сказали жінці, що вона була у стані клінічної смерті менше чотирьох хвилин, щоб відчути передбачуваний візит Христа.

Потім вона була переведена в операційну, де лікарям вдалося врятувати її, але, на жаль її дитина вже померла.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...