У Хмельницькому п’яний водій Range Rover, який утікав від патрульних, спричинив кілька ДТП

У Хмельницькому п’яний водій автомобіля Range Rover, який утікав від патрульних, спричинив кілька ДТП.

Як повідомляє фейсбук-сторінка патрульної поліції області, позашляховик був помічений патрульними на вулиці Свободи і грубо порушив Правила дорожнього руху. Водій неодноразово не виконав вимогу про зупинку завчасно подану інспекторами за допомогою гучномовця та проблискових маячків синього і червоного кольору та, збільшивши швидкість, почав утікати.

Водій проїхав декілька перехресть на заборонний сигнал світлофора, під час руху неодноразово створював аварійні ситуації.

На перехресті вулиць Грушевського та Толстого кермувальник допустив зіткнення з автомобілем Renault. В результаті цієї ДТП ніхто не постраждав, автомобілі отримали механічні пошкодження. Однак ця автопригода водія Range Rover не зупинила і він попрямував далі, створюючи аварійні ситуації та наражаючи учасників дорожнього руху на небезпеку.

Невдовзі, рухаючись на Львівському шосе, водій допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Golf, який в свою чергу зіткнувся з Audi. В результаті цього ДТП, водій та пасажир автомобіля Volkswagen Golf отримали тілесні ушкодження та звернулись за допомогою до медиків.

Наразі справою займається слідчо-оперативна група.

Поліцейські затримали водія, який перебував із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Також вдалось встановити, що водій в минулому уже притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем напідпитку та навіть позбавлений судом права керування транспортними засобоми.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.