У новорічну ніч Україну накриють тумани і дощі: синоптик дала невтішний прогноз

Синоптики дали невтішний прогноз на останній день 2018 року в Україні – прогнозують вологу погоду з туманами та морозами.

Про це у Facebook написала народний синоптик Наталка Діденкою

Зокрема, у понеділок, 31 грудня, Україну накриє сніг та дощ.

“Сніг і дощ — у західних областях. Місцями невеликий сніг або просто густа хмарність — на півночі. Невеликий сніг — десь на Сході. Місцями дощ або туман — на Херсонщині, Запоріжжі та в Криму. У центральних областях, на Сумщині, Харківщині, Одещині та Миколаївщині — без суттєвих опадів, або хмари, або тумани”, – написала Діденко

Не кращою буде погода і в перший день 2019 року – 1 січня. На заході України прогнозують від 1 градуса морозу до 3 тепла. У північних регіонах України – 1-6 нижче нуля. На Сумщині до 7-9 з позначкою «мінус». У східній частині країни буде від нуля до 4 градусів морозу, на Харківщині – до 4-7 градусів морозу. У центрі прогнозують від 0 до -5, а на півдні від 0 до 5 градусів тепла.

Останній день 218 року у столиці України буде хмарним, сирим, без суттєвих опадів. Уночі прогнозують 3-6 градусів нижче нуля, вдень – від 0 до 2 морозу.

“1 січня вночі невеликий сніг ймовірний на півночі, заході, місцями в Миколаївській, Херсонській, у Криму (мокрий сніг та дощ) і Луганській областях. На решті території України без значних опадів. Температура повітря -2… -7 градусів, на Сумщині, Чернігівщині, Луганщині Харківщині -8… -14 градусів, на Заході +2… -2 градуси, у Криму 0… +3 градуси. у Києві 1 січня вночі очікується місцями невеликий сніг, температура повітря -4… -6 градусів”, — розповіла Діденко.

А вже у середу, 2 січня, синоптик прогнозує потепління, яке супроводжуватиметься збільшенням опадів і посиленням вітру.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.