В результаті ДТП, яка сталася в Запоріжжі, померла дитина

Хлопчик, який знаходився на пасажирському сидінні в легковому автомобілі Nissan, помер в кареті “швидкої” допомоги.
Приблизно годину тому в Шевченківському районі Запоріжжя сталася ДТП. Автомобіль Nissan врізався в маршрутне таксі. За словами очевидців, легковик виїжджав із заправки та підрізав маршрутку, що рухалася по головній дорозі.

Начальник відділу комунікації ГУНП в Запорізькій області Катерина Людвік повідомила, що в результаті пригоди померла дитина – хлопчик, який знаходився в салоні іномарки. За її словами, Nissan не витримав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з маршрутним мікроавтобусом. Водія легкового автомобіля та пасажирів маршрутки направлено до лікарні з різними тілесними ушкодженнями.

“У Шевченківському районі Запоріжжя, по вул. Стефанова водій автомобіля «Ніссан Мікра», на заокругленій ділянці дороги, не витримав безпечну швидкість руху, не впорався з керування, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з маршрутним мікроавтобусом «Фольксваген». Попередньо встановлено, що внаслідок ДТП в кареті швидкої допомоги, помер хлопчик (пасажир автомобіля «Ніссан Мікра»), водія автомобіля «Ніссан Мікра» та пасажирів маршрутного мікроавтобуса «Фольксваген» направлено до лікарені з різними тілесними ушкодженнями. Дані постраждалих осіб та померлої дитини, а також всі обставини аварії встановлюються”, – коментують в поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.