Гроб Господній випромінює незрозумілу енергію (відео)

Як повідомлялося раніше, в Єрусалимі на місці поховання Ісуса Христа вчені проводять ряд досліджень, вдаючись до допомоги різної апаратури. Однак вони зіткнулися з якимось опором, оскільки незрозумілі електромагнітні перешкоди вивели з ладу вимірювальні прилади. За словами фахівців, на прилади вплинув якийсь потік енергії.

grib-gospodnij-e1480446387818

Наблизившись до гробниці першим, що їх здивувало, був «солодкий аромат», який вони відчули. Як відомо запах нагадує квітковий аромат, про який часто в древніх джерелах повідомлялося при описі явищ святих, в тому числі Пресвятої Богородиці.

Як відомо, всі свої дії в головній християнській святині вчені фіксують на камеру, проте дуже часто стикаються з різними труднощами. Оскільки під храмом безліч тунелів, каналів і води, грунт нестабільний, через це незрозуміло, як він себе поведе.

Нагадаємо, нещодавно було піднято мармурову плиту, яка накривала труну Ісуса Христа в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі. Її було піднято вперше з 1555 року.

Згідно з християнським віровченням, тіло Ісуса Христа спочивало на кам’яному поховальному ложі у вапняковій печері після розп’яття римлянами в 30 або 33 році. Гріб Господній знаходиться в Кувуклії – купольній каплиці з жовто-рожевого мармуру в центрі ротонди – Храму Воскресіння Христового площею 6х8 метрів. Через землетрус 1927 року збереглися лише частини стін печери і входу, тому зовні встановлено зміцнюючі сталеві балки і стяжки.

Аналіз вихідних порід дозволить вченим детально вивчити місце поховання Ісуса Христа. Вони не тільки зможуть дізнатися оригінальну форму гробниці, але й з’ясувати, чому свята Єлена, яка проводила розкопки в Єрусалимі, вирішила, що Ісуса Христа поховали саме на цьому місці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...