Валенса вважає, що зможе переконати Путіна вступитися з України

«Але для танго потрібні двоє, й я зараз чекаю на відповідь».

«Мені треба поспілкуватися з президентом Росії. Я б його переконав, що робить недобрі кроки в Україну, як колись переконав Єльцина», — запевняє Лех Валенса. Про це повідомляє інформаційна агенція TVP-info.

Колишній президент РП сказав, що готовий приєднатися до вирішення кризи в Керченській протоці. «Я турбуюся про Україну, але з іншого боку, й Росія нам потрібна. Тому треба, щоб вона позбулася методів, які не відповідають вимогам ХХІ століття», — зазначив він.

З цією метою екс-президент готовий «зустрітися з Володимиром» і вже зробив йому відповідну пропозицію.

«Я запропонував це в своєю інтерв’ю російському телебаченню. Але для танго потрібні двоє, й я зараз чекаю на відповідь Путіна», — поінформував Валенса.

Як відомо, 25 листопада ввечері Росія атакувала українські катери у Керченській протоці. У Мережі з’явилося відео атаки.

За даними ВМС України, шестеро українських військовослужбовців отримали поранення. Московити ж кажуть, що внаслідок атаки в морі “отримали легкі поранення” троє українських військових. Також Росія захопила три українські військові катери.

26 листопада депутати Верховної Ради проголосували за введення воєнного стану на 30 діб від 14.00 26 листопада. Однак не в усій країні, а лише на території десяти областей, які межують із окупованим Кримом та невизнаним Придністров’ям.

27 листопада опублікували новий указ Президента про воєнний стан.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.