Розірвало навпіл: на Житомирщині депутат на переході на смерть збив жінку (відео)

Постраждала померла миттєво.

На Житомирщині 38-річний депутат обласної ради на пішохідному переході на смерть збив жінку. Обранець відмовився свідчити про обставини ДТП і здавати на місці тест на алкоголь.

Про це інформує ТСН.

Як зазначено у повідомленні, 61-річна жінка провела доньку на маршрутку та поверталася додому. Дорогу перетинала за правилами – по зебрі. Але не дійшла, бо її збив позашляховик. Сусідка загиблої Валентина Данилюк, яка прибігла на місце ДТП однією з перших, впізнала жінку лише за сумкою, бо тіло було дуже понівечене. «Тіло лежало: одна половина коло цієї сторони, а інша далі. Чоловіки, що збирали, казали, що такого ще не бачили», – розповіла свідок.

За кермом позашляховика був 38-річний депутат облради, він відмовився свідчити про обставини ДТП і здавати на місці тест на алкоголь. Поліцейським довелося везти його до наркодиспансера. “Цього ж вечора в обласному наркологічному диспансері у присутності процесуальних керівників взято забір крові у водія. Проведено дослідження, в крові алкоголю не виявлено”, – розповіла керівник відділу комунікацій ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко».

Проте, пише ТСН, сусіди та родичі загиблої у результатах дослідження сумніваються. Вони підозрюють, що чоловік міг бути напідпитку, і саме через це мчати через населений пункт із шаленою швидкістю.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.