Страшна трагедія на Волині: у палаючій хаті опинилися діти, одна з них загинула

Зимово-осінній період небезпечний тим, що в будинках люди масово використовують засоби обігріву, часто виготовлені без дотримання норм і правил техніки безпеки. Інша причина біди – дитячі пустощі з вогнем. Одна з таких трагедій сталася сьогодні. Молода матір залишилася без однієї з донечок, іншу вдалося врятувати.

Як інформує прес-служба ДСНС у Волинській області, сьогодні зранку до Служби «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Ковелі в провулку Шевченка виникла пожежа в одноповерховому цегляному житловому будинку.

Очевидці повідомили, що у помешканні самі залишалося двійко дітей. Відразу, до місця виклику були направлені працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля. До приїзду співробітників ДСНС з охопленої вогнем кімнати мати винесла двох своїх дочок віком 4 та 1,5 року.

Проте, на жаль, півторарічна дівчинка померла у кареті швидкої допомоги, старша дитина не постраждала. Причина пожежі та обставини загибелі дитини встановлюються. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок дитячих пустощів з побутовими електроприладами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.