Тіна Кароль поділилася подробицями навчання сина у Великій Британії (відео)

Співачка зізналася, що Веня розмовляє українською з акцентом.

Народна артистка України Тіна Кароль, яка розповіла, як писала колишнім, щоб краще вжитися у роль в фільмі, розповіла про навчання сина у Великій Британії, йдеться у “Світському житті”.

Цього року син співачки Веніамін пішов не у 3 клас, як повинен був за віком, а у 5. За словами виконавиці, це сталося, тому що він пішов одразу у другий клас школи у Великій Британії.

Цікаво також, що хлопчик йшов до школи, практично не знаючи англійської мови.

“Він пішов у школу і не знав англійської. Він місяць мовчав і прилаштовувався, але це все було його бажання. Я завжди його запитувала, можливо, він хоче додому, може, щось вирішити. Я дуже часто там була, зараз вже рідше. Так, він іде попереду своїх ровесників тут в Україні”, – поділилася Кароль.

Наразі Веня навчається з дітьми, які народилися у Великій Британії, на одному рівні, але йому не роблять жодних винятків і за словами артистки, він має гарні оцінки, особливо з математики.

Однак цікаво, що вже у такому юному віці хлопчик, як повідомила Тіна, вже розмовляє з акцентом.

“Чесно скажу, хоч він там і ходить в український клуб, танцює козацькі танці і говорить виключно українською, в цій українській сім’ї, в якій він живе, він російську забув, українською говорить, але вже з акцентом”, – зізналася артистка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.