Монстр: Таїсія Повалій зробила невдалу пластику

Скандально відома в Україні, 53-річна співачка Таїсія Повалій похвалилася результатами невдалої пластики. Такий висновок зробили фанати, які підписані на її сторінку в Instagram.

На фото, яке було оприлюднено самою артисткою, народний депутат України 7-го скликання крупним планом засвітила припухле обличчя. Особливо жахливо виглядають губи. При цьому Повалій одягла сонцезахисні окуляри. «В аеропорту», – підписала фото співачка.

До слова, Повалій, яка практично живе у Росії (співачка стверджує, що їй хочуть нібито помститися за «дружбу з Януковичем»), одна з небагатьох, хто не заперечує свої пластичні операції. Зірка не раз зізнавалася, що робить зі своєю зовнішністю все, що вважає за потрібне. Майже щороку Повалій експериментує, чим дивує своїх шанувальників. Іноді співачку просто неможливо впізнати. Так, іспанський хірург Іван Маньєро стверджує, що співачка перекроїла майже все своє обличчя. «Робила ніс, брови, блефаропластику – підтяжку повік. Може бути, трохи підкоригувала нижню губу… Обличчя Повалій треба було сильно переробляти, щоб воно стало більш симетричним і привабливим. Коли роботи багато – трансформації помітні. Втрачається природність. Повалій виглядає не дуже натурально», – заявив спеціаліст «Вістям».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.