Неймовірна краса моделі розміру «+»: апетитні форми

Моделі розміру «плюс» набирають все більшої популярності: чи то їх виразна «чарівність» так на всіх діє, чи то манекенниці, які страждають на анорексію, вже всім набридли.

ciws56ivaaam1v1

Можливо, скоро в модельному бізнесі настане переломний момент і п’єдестал займуть дівчата з пишними формами, але поки цього не сталося, давай подумаємо, а що це за позначення «модель розміру плюс»? Якщо дівчина хоч на трохи більше дистрофічних красунь, на неї тут же вішають такий ярлик. Кому б це сподобалося?

8574dd77648b6bc81830a8069b18d231

Ось Стефанії Ферраріо це теж не подобається…

20150604192242 

Ця 23-річна дівчина живе в Австралії, працює моделлю і активно бореться з тим фактом, що таких як вона називають «моделями розміру плюс».

500full-stefania-ferrario 

В основному, дівчина фотографується в нижній білизні, яка прекрасно підкреслює її форми. Вона публікує відверті фото в Інстаграм, підписуючи їх хештегом #DropThePlus. Це рух активісток, який закликає людей бути більш терпимими до тіл всіх форм і розмірів, відкинути рамки і перестати називати великих моделей моделями «розміру плюс»:

Я модель. На жаль, в модельному бізнесі, якщо ви трохи більше звичайного розміру, то ви вважаєтеся розміром «плюс». Я вважаю це утиском прав і можливостей…

stef_3244787b

До слова, дівчина виглядає просто приголомшливо!

stefania-ferrario-cute-and-sexy 

Хочеться вірити, що завдяки таким, як Стефані, хвороблива худорба зовсім скоро вийде з моди, а на подіумі будуть крокувати ось такі панянки.

stefania-ferrario-models-apparel 

Хтось підтримує пишних моделей, інші ж не хочуть нічого міняти, а який бік приймеш ти?

stef-11 

До речі, останнє дослідження показало, що ідеальною фігурою вважається далеко не «кістляві» вигини!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...