Чому у ніч з 14 на 15 листопада, у повний місяць, прогнозують хороший секс

Вчені стверджують, що наближення місяця до Землі востаннє фіксували 65 років тому.

misyats-nich-e1478300780106

За київським часом повний місяць наступить в 15:52. Вчені стверджують, що така близькість Місяця до нашої планети спостерігалася 65 років тому, місяць наблизиться до нашої планети на відстань 356 536 км.

Зазвичай в цей час порушується сон, люди стають більш нервовими і дратівливими, відбувається своєрідний емоційний сплеск, підвищується можливість конфліктних ситуацій.

В цей час варто контролювати емоції і зменшити контакти з іншими людьми, спробувати розібратися в собі і просто поспостерігати за природою. Від вживання алкоголю також краще відмовитися, намагайтеся не встрявати в суперечки і не брати участь в конфліктних ситуаціях. Такий період можна сміливо назвати медитативним.

До речі, це найкращий час для початку дієти, як раз в цей день відмова від калорійної їжі буде “непомітною” для організму.

Чим зазвичай займаються в повний місяць?

Самотність, хороший фільм або улюблена музика, прогулянка в парку будуть доречні. Повний місяць – відмінний час для ворожіння на залучення любові і удачі, здійснення всіх ваших бажань.

А ще є прикмета, якщо покласти свій гаманець під світло повного місяця – найближчим часом вас чекає грошовий прибуток. Кажуть, що секс в такі ночі виходить неймовірним, емоційне збудження грає важливу роль.

В повний місяць радять займатися садом і городом, а також ходити на риболовлю – під впливом місячного тяжіння риба “ходить” прямо біля берегів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...