Пішов з дому ще в липні: На Запоріжжі розшукують зниклого підлітка

На Запоріжжі, де нещодавно потонув іноземець, розшукують зниклого підлітка. Про це повідомляє місцеве видання “В городе”.

Як відомо, Артем Мусанович Броян пішов з дому в Мелітополі 23 липня і з тих пір на зв’язок з рідними не виходив. Куди він міг вирушити, нікому невідомо. Зріст підлітка – 1,75 см, також у хлопчика коротка стрижка і є родимка над верхньою губою. У день зникнення він був одягнений в червону футболку, чорні шорти і кросівки.

Крім того, 29 серпня на Запоріжжі знайшли тіло зниклого восьмирічного хлопчика. Труп дитини виявили поліцейські на березі моря острова Бірючий.

Раніше ми повідомляли, що поліція почала використовувати нові методи при пошуку зниклих дітей і підлітків: киянам розсилають смс, а інформацію про зниклих підлітків публікують в соцмережах.

Нагадаємо, в столиці все частіше почали пропадати люди. За даними поліції, за минулий рік було зареєстровано 3496 заяв про зникнення городян, що на 284 більше, ніж в 2016 році, а за січень цього року таких заяв надійшло вже 299.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.