На Львівщині п’яний поліцейський на смерть збив двох юнаків на скутері (фото)

Внаслідок ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир.

У Бродівському районі Львівщини внаслідок ДТП за участі працівника поліції, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, загинули двоє юнаків.

Як повідомили  у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23:50 28 серпня у селі Жарків Бродівського району Львівської області.

Згідно з повідомленням, на сільській дорозі відбулося зіткнення автомобіля Renault Trafic під керуванням 25-річного жителя Бродівського району та скутера, на якому їхали жителі одного із сіл цього ж району. Внаслідок ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир.

За кермом автофургона, поза службою, перебував працівник одного із підрозділів поліції Львівщини.

«За результатами медичного огляду встановлено, що водій автомобіля, працівник поліції, перебував у стані алкогольного сп‘яніння», – повідомили у поліції. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, – карається позбавленням волі на строк до дванадцяти років).

Ведеться досудове розслідування. Як повідомила на своїй сторінці у Facebook журналіст, член поліцейської комісії в Управлінні патрульної поліції у Львівській області Вікторія Балицька, поліцейський, який скоїв смертельне ДТП, «є працівником Буського відділення поліції».

За повідомленням департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, зіткнення автофургона та скутера відбулося на вулиці Центральній у селі Жарків, за кермом автомобіля перебував житель села Пеняки Бродівського району, загиблими юнаками виявилися двоє його односельців.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.