Неадекватна дівчина в Одесі влаштувала стрілянину біля ресторану: поранено чоловіка (фото, відео)

 

В Одесі дівчина в неадекватному стані біля ресторану «МакДональдс» влаштувала стрілянину і поранила чоловіка.
Як повідомляє УНН, інцидент стався сьогодні вранці близько 7:20. Дівчина, 1996 року народження, зробила кілька пострілів у чоловіка. Як розповіли очевидці, вона перебувала в стані наркотичного сп’яніння. Зараз на місці події працюють правоохоронці, які з’ясовують всі обставини стрілянини.

Внаслідок стрілянини чоловік отримав поранення, але на місце події відразу прибула карета швидкої допомоги. Потерпілому вчасно надали допомогу, тепер його життю нічого не загрожує.

«Цей конфлікт біля ресторану «МакДональдс» стався в компанії, що відпочивала в «Аркадії» і в ранішній час поверталася додому. Унаслідок конфлікту між чоловіком та 22-річною дівчиною, остання здійснила декілька пострілів у заднє скло автомобіля з травматичної зброї, яка належить цьому чоловікові», – повідомив в ефірі «112 Україна» радник голови поліції Одеської області Руслан Форостяк.

Водночас за інформацією Форостяка, внаслідок інциденту ніхто не зазнав тілесних ушкоджень. Однак госпіталізували дівчину, тому що вона була в неадекватному стані.

«Зараз вирішується питання правової кваліфікації цих подій. Дані про подію поки ще не внесено до ЄРДР, але вирішується питання, чи є в діях ознаки хуліганства або ще якісь правопорушення, наприклад, умисне заподіяння тілесних ушкоджень. Експертизу її стану було зроблено. Але в нас до моменту внесення даних до ЄРДР цих даних не надають навіть поліцейським», – зазначив радник голови поліції.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.