Зґвалтована та вбита: на популярному курорті знайшли труп жінки. ФОТО

У колодязі каналізаційного колектора було виявлено тіло 37-річної місцевої жительки. Поліція її розшукувала у місті Миргород Полтавської області ще з 18 серпня за заявою родичів.
Відомо, що перед зникнення загибла зустрічалася з друзями в кафе, але додому так і не повернулася.

У мережі Facebook, в групі «Миргород Freedom» повідомляють, що жінку спочатку зґвалтували, а потім вбили. До цього камера відеоспостереження зафіксувала місцевого охоронця, який кудись тяг жінку.

Тіло загиблої направили до судово-медичної установи для встановлення точної причини смерті. За фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

“Уже встановлено, що жінку зґвалтували і вбили, а тіло скинули в каналізаційний колодязь поряд з кафе в центрі курорту, де завжди досить багатолюдно. Але оскільки кафе працює до 23 годин, а вбивство сталося пізніше, ніхто з відпочивальників і співробітників оздоровниці не міг надати поліції важливих відомостей. А 23 серпня майстер теплових мереж повідомив, що знайшов тіло жінки”, – розповіла інспектор Миргородського відділу Нацполіціі в Полтавській області Лариса Петренко.

Правоохоронцям швидко вдалося вийти на слід підозрюваного. Це 31-річний місцевий житель, батько двох маленьких дітей, що проходив випробувальний термін на посаді охоронця курорту.

У п’ятницю, 17 серпня, була його зміна. Він познайомився з жінкою в кафе, де теж розважався. Коли їх компанії розійшлися, чоловік із жінкою залишилися наодинці. Що сталося потім, слідство ще буде з’ясовувати.

У Наталії залишилася 17-річна донька, яку після розлучення жінка виховувала сама.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.