У Римі знайшли тіло 28-річної туристки

Молода туристка з Росії вирушила в європейськувідпустку. Вона встигла відвідати Францію, Іспанію, Польщу та Італію, після чого померла при загадкових обставинах. Її тіло було знайдено в Римі, обставини смерті з’ясовуються, повідомляє, Nation-news.ru.

Мешканка Кудрово, що знаходиться в Ленобласті, не повернулася з євротуру, виходячи туди ще місяць тому. Її тіло знайшли в італійському Римі, про що матері загиблої розповіли в посольстві Італії, передає джерело Nation News.

Стало відомо, що 28-річна росіянка поїхала в тур по європейським містам 14 липня цього року і не повідомила родичам, коли саме повернеться додому. Через місяць мати дівчини вдарила на сполох, оскільки давно не отримувала ніяких новин від дочки. Вона вирішила звернутися за допомогою відразу в дві інстанції.

У середу, 15 серпня, жінка прийшла в поліцію і, перерахувавши прикмети зниклої дочки, попросила відшукати її. Потім росіянка зв’язалася з італійським посольством і була шокована звісткою про те, що її дочку виявили мертвою в Римі. В даний час подробиці і обставини смерті російської туристки з’ясовуються.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.