Савченко раптово попросила у Трампа зброю і нових санкцій

Народний депутат від партії “Батьківщина” Надія Савченко звернулася з відкритим листом до нового президента США Дональда Трампа.

430

Про це вона повідомила в Facebook. У листі вона попросила нового главу Білого Дому підтримати Україну і посилити тиск на РФ через агресію. Нардеп нагадала, що її країна втратила після окупації частину території, а на Донбасі загинули десятки тисяч військових, волонтерів і мирних жителів.

“Цим листом хочу привернути вашу увагу до проблеми міжнародної підтримки і захисту територіальної цілісності України, адже завжди США стоїть в авангарді захисту західноєвропейських цінностей у всьому світі”, – написала Савченко.

У листі депутат попросила Трампа зберегти і посилити санкційний тиск на Росію. Оскільки Кремль, за її словами, розуміє лише мову сили і рішучості. Крім того, Савченко звернулася до США за допомогою в міжнародній, технічній та військової підтримці України.

Нагадаємо, портал “Знай.ua” повідомляв, ватажки бойовиків з “ДНР” та “ЛНР” захотіли привітати Дональда Трампа з обранням на посаду президента США.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...