З’явився тизер повнометражного фільму за участю DZIDZIO у новому неочікуваному образі (відео)

DZIDZIO «Контрабас» — це народна комедія, яка розрахована на широку глядацьку аудиторію. На це кіно можна прийти як сім’єю, так і на побачення. Основна наша мета — подарувати глядачам настрій, і, звичайно, ще раз довести те, що українське кіно є затребуваним і воно спроможне зібрати непоганий бокс-офіс” – розповiдає Сергій Лавренюк.

dzidzo-860x484

Для створення якісного кінофільму потрібні цікава історія, злагоджена виробнича команда та зірки. Тому Сергій Лавренюк і Анатолій Безух вирішили залучити найкращих, щоб розповісти глядачеві захоплюючу історію. У творчу та знімальну команду були запрошені лише професіонали. А зіркові ролі виконують сам Дзідзьо (Михайло Хома), Олена Лавренюк та учасники гурту DZIDZIO.

Заради досягнення своєї мрії головний герой картини Дзідзьо приймає нестандартне рішення і з’явиться перед глядачами у новому образі.

Режисерське крісло займе відомий, модний режисер Любомир Левицький, який вже має в доробку спільну, успішну співпрацю з продюсером Сергієм Лавренюком по проекту “SELFIEPARTY”

Сюжет фільму, під назвою “DZIDZIO Контрабас” творча команда поки що не розкриває. Але відомо, що у прокат на великі екрани стрічка вийде навесні 2017 року.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...