“Згвалтував і зробив фото”: Повідомили нові деталі про страшне вбивство сім’ї в Грузії

Обвинувачений відрікся від своїх свідчень. За його словами, злочин скоїли двоє невідомих чоловіків.

Пастух Малхаз Кобаурі згвалтував американку Лору Сміт, перш ніж вбити її. Нагадаємо, що 19-річний грузин звинувачується у вбивстві сім’ї туристів з США: Райана Сміт, його дружини Лори і їх малолітнього сина, передає Корупція.Інфо

– Експертиза тіла загиблої Лори Сміт показала, що вона була згвалтована, – повідомляє телеканал “Імеді”, посилаючись на інформаційне джерело.

За даними ЗМІ, Кобаурі показував своїм друзям фотографії американки. Повідомляється, що конфлікт між пастухом і главою сімейства стався через те, що молодий грузин неакуратно ніс рушницю, періодично направляючи його на чотирирічного хлопчика. Райан Сміт зробив зауваження пастуху. Між чоловіками стався конфлікт, в результаті чого Кобаурі вистрілив в нього. Жінка намагалася втекти, але оступилася і впала в ущелину. Потім обвинувачений застрелив і дитини.

Сам 19-річний пастух відрікся від своїх свідчень. За його словами, вбивство скоїли двоє невідомих чоловіків, які пригрозили йому розправою з родичами, якщо пастух розповість про злочин.

До розслідування підключилися фахівці ФБР.

Кобаурі звинувачується в навмисному вбивстві при обтяжуючих обставинах. Йому загрожує до 20 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.