«Давайте обісц*мо Вас. Ви під*рас»: у Києві затримали сина Порошенка (відео)

Сьогодні, 12 липня, у центрі Києва учасникам акції за «єврономери», які перекрили виходи з Парламенту, аби обранці повернулись на робочі місця та проголосували за закон про розмитнення авто з іноземною реєстрацією, трапився син Президента.

Мітингувальники намагалися з’ясувати у нардепа від БПП Олексія Порошенка, чому не був проголосований закон про розмитнення авто на єврономерах.

«Вам наср*ти на нас? Так давайте ми Вас обісц*мо і викинемо! Ви під*рас», – обурився один з активістів на відсутність чіткої відповіді Порошенка-молодшого щодо голосування.

«Комітет погодив два законопроекти, які Рада мала ухвалити. Проте спікер не продовжив сьогоднішнє засідання, де ще мали розглянути два законопроекти, а зробив перерву. На моїй пам’яті, у п’ятницю жодні результативні голосування не відбуваються. Це не від мене залежить. Я прийду», – відповів на це нардеп.

Як відомо, мітингарі вимагали скасування постанови Кабміну, за якою поліцейські мають доступ до митної бази, тож можуть перевіряти законність перебування «євроблях» в Україні. Друга вимога – ухвалення закону про пом’якшення умов розмитнення.

Також відомо, що ВРУ вже ухвалила у першому читанні законопроект 8487 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів».

«Євробляхарі» третій день блокують урядовий квартал і погрожують радикальними діями.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.