Жінка, яку хвилею забрало в море, через півроку спливла живою

Неймовірна історія трапилася із жінкою з Індонезії. Півтора роки тому 52-річну Нінінг Сунарсіх неподалік від міста Сукабумі змило хвилею і понесло в море. Тоді ніхто не прийшов їй на допомогу, а рятувальники так і не змогли знайти тіло потерпілої.

Через кілька тижнів безуспішних пошуків місцева влада згорнула рятувальну операцію й оголосила Сунарсіх мертвою, пише «Сегодня».

Однак родичі відмовлялися визнати факт смерті індонезійки. Наприкінці червня її дядькові, за його розповідями, наснився сон, що Сунарсіх чекає рідних на одному з пляжів неподалік від місця зникнення.

Коли сон повторився кілька разів, він розповів про нього сім’ї, і вони вирушили на пляж 30 червня, але пошуки не увінчалися успіхом. Однак на ранок наступного дня вони повернулися на місце зникнення і виявили Сунарсіх непритомною. На ній був той самий одяг, що і в день зникнення.

Нінінг Сунарскіх доставили до лікарні. Лікарі відзначили важкий стан індонезійки, але запевнили, що вона скоро видужає. Очільник рятувальної служби міста Сукабумі Аулія Соліханто підтвердив інформаційному порталу CNN Indonesia достовірність історії.

Наразі інцидент розслідується, але, ймовірно, обставини вдасться з’ясувати тільки після того, як врятована жінка зможе розмовляти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.