У Тернополі водій маршрутки нецензурно висловився у адресу пасажирки і вигнав її з автобуса

Про неприємний інцидент з водієм тернопільської маршрутки №22 написала у мережі “Фейсбук” Ірина Белякова. Як зазначила жінка, невдоволення водія викликало прохання дати квиток.

На цілком адекватне та законне прохання водій маршрутки нецензурно відповів жінці та вказав на коробку, де стояли вже викоритані квитки. Тернополянка попросила видати їй квиток з валідатора, що ще більше рознервувало водія.

Після суперечки чоловік вигнав пасажирку з маршрутки.

“Сідаю в 22 маршрутку на Сонячному”, на Тарнавського. Даю водієві 5 грн. І прошу квиток з валідатора. Водій киває на лоток, де штук 7. Кажу, ні, мені з валідатора, тому що там час поїздки не той. І тут водій починає мені розповідати про безпеку руху. І що він не може обілечувати під час руху. Кажу (спокійно!!!!), нічого, я зачекаю до зупинки 11 школа. Стою. Зупинка. Знову прошу квиток і чую відповідь, що я порушила обов’язки пасажира в правилах перевезення. Питаю, які? Відповідь вбила: пасажир має оплатити проїзд при вході. Кажу-так я ж оплатила!!! І в мене весь салон свідків. Мовчки мені видруковується квиток, швиряється на панель і – УВАГА!!!!! – характерний жест рукою і вигук на всю маршрутку до мене: “Пішла…”. Я – перепрошую? Повтор – пішла-пішла…Завіса”, – пише Ірина Белякова.

Після інциденту тернополянка чекає відповідно реакції від начальника Управління транспорту Ігора Мединського.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.