Страх боргу. Тернополянин пограбував власних дітей, аби не сплачувати аліменти

На Тернопільщині горе-батько заборгував величезну суму через несплату аліментів. Аби не повертати гроші, чоловік вирішив пограбувати екс-дружину й дітей, при цьому забравши письмову розписку про зобов`язання сплатити всі борги та вкрав всі заощадження сім`ї.

До правоохоронців звернулася жителька Теребовлянського району із заявою про пограбування. Внаслідок крадіжки, зникла й боргова розписка її колишнього чоловіка, де він зобов`язувався повернути всі аліменти, які не сплачував впродовж кількох років. Так, жінка запевнила, що крадіжку скоїв ніхто інший, ніж її екс, аби уникнути відповідальності перед судом.

Потерпіла розлучилася з підозрюваним чотири роки тому. Від даного шлюбу жінка виховує трьох неповнолітніх дітей. Суд зобов`язав чоловіка сплатити повну суму заборгованих аліментів, взявши з нього розписку. Пдозрюваний повинен був сплатити 55 тисяч гривень своїм дітям.

У скоєному чоловік зізнався одразу. Та повернути вкрадені кошти так і не зміг, оскільки всі вже розтратив. Боргова розписка залишилася неушкодженою.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.