У мережі розгорівся скандал із розіграшем Порошенка

Користувачів мережі шокував випадок із телефонним розіграшем Петра Порошенка.

dd0f88e1330404b5911ee22db41a02e6

Вчора на офіційному сайті президента України з’яивлося повідомлення, що глава держави поговорив по телефону з президентом Киргизстану. Проте в апараті президента Алмазбека Атамбаєва факт розмови не підтвердили.

“Петро Порошенко і Алмазбек Атамбаєв обговорили шляхи подолання проблем, що виникли з поставками української продукції в Киргизстан внаслідок обмежень Росією транзиту українських товарів, а також можливі альтернативні маршрути перевезень”, – було сказано на сайті президента.

Згодом мережу облетіла звістка, що Порошенка розіграли.

Московські пранкери (люди, що практикують телефонне хуліганство, розіграш, – ред.) , які називають себе “Вован і Лексус” заперечували свою причетність до цього, хоча якраз їх і підозрювали.

“Я читав про це. Швидше за все, розмова була, просто неофіційна, і дві сторони не погодили, як його краще подати в ЗМІ. Українська сторона часто все приписує нам. Я не хочу коментувати заяви президента”, – заявив Олексій Столяров (“Лексус”).

За його словами, пошук “фахівця” з Киргизстану – це тільки чутки. Свою причетність до розіграшу заперечує і Володимир Кузнєцов (“Вован”).

“Я особисто не спілкувався з Порошенком”, – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...