Найтовстіша жінка скинула 400 кг. Подивіться як вона виглядає тепер

Якщо вас називають товстою – це стимул до того, щоб скинути вагу. Ця історія про жінку, яка зробила неможливе: скинути 400 кілограм зайвої ваги під силу далеко не кожному. У той час як денна норма становить 2000 калорій, вона щодня споживала все 18000.

Знайомтеся: Майра Росалес

У той час, коли її вага була найбільшою, Майра називали «Вбивця вагою в півтонни». Півтонни – тому, що вона важила 514 кілограм. Вбивця – тому, що її звинувачували у вбивстві племінника. Пізніше звинувачення було знято, оскільки в ході розслідування виявилося, що злочин скоїла її сестра.

Допомога з боку сім’ї

Через неймовірну вагу Майра абсолютно нічого не могла робити. Допомога потрібна була їй навіть для того, щоб елементарно помитися. Пересуватися самостійно вона не могла.

пролежні

Через відсутність руху на тілі розвинулися величезні хворобливі пролежні. Це була тільки одна з причин, які говорили про необхідність кардинальних змін в житті.

Канал для жінок TLC

Канал TLC пішов назустріч Майре і вирішив їй допомогти. Прогрес жінки можна спостерігати в програмі «Вбивця вагою в півтонни»

команда медиків

Перш ніж самостійно почати робити вправи, Майре необхідно було позбутися від зайвого жиру. Без цього кроку будь-який рух було неможливим. Операцію здійснили силами дюжини хірургів і асистентів. Підняти Майра на операційний стіл теж виявилося дуже непростий.

хірургія

Ця операція була тільки початком. Знадобилося ще безліч хірургічних втручань для того щоб впоратися з такою нелегкою проблемою.

 

Сила волі – то, що витягне людини з будь-якого лиха. Не нехтуйте їй, повірте в себе, у вас все вийде!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.