У Держприкордонслужбі розповіли скільки вболівальників прибули в Київ на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА: цифра вражає

За даними відомства, українські прикордонники зустріли і оформили майже десять тисяч громадян, які приїхали на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА. При цьому тільки за останню добу в Україну в’їхало сім тисяч осіб, повідомив кореспондент PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Крім того, за результатами додаткової перевірки не пропустили шістьох громадян, ще двох – через порушення порядку в`їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію Автономної республіки Крим», – повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Основний потік припадає на столичні аеропорти. Однак нерідко прибуття громадян фіксується і через аеропорти Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська і через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС.

«Сьогодні прикордонники вже почали зустрічати основний потік чартерів з уболівальниками, також до обіду очікується масове прибуття автобусами, переважно через західну ділянку кордону», – зазначає прес-служба.

Прикордонний контроль уболівальників фінального матчу здійснюється на пріоритетній основі.

Нагадаємо, що фінальний матч ЛЧ-2018 між англійським «Ліверпулем» та іспанським «Реалом» відбудеться на стадіоні Національного спортивного комплексу «Олімпійський» у Києві 26 травня. Пряму трансляцію футбольного дійства можна буде подивитись на загальнонаціональному телеканалі «Україна» в HD якості на каналі «Футбол 1». Початок о 21:30.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.