Плакала від щастя та сорому: наречена скинула 50 кг між заручинами і весіллям (фото)

Хейлі Сміт з Техасу скинула 50 кілограмів у проміжку між заручинами і весіллям, – просто тому, що їй хотілося мати гарний вигляд у весільній сукні, пише видання People.

hayley_smith-e1477817597787

Хейлі була на сьомому небі, коли восени 2015 року її бойфренд Метт запропонував їй руку та серце. І продовжувала радіти, поки не побачила фото щасливого моменту.

“Я побачила знімки, зроблені друзями, і сама себе не впізнала, – сказала Хейлі Сміт. – Я розплакалася, тому що це був один із найщасливіших моментів мого життя, але мені було так соромно. Я важила більше, ніж будь-коли раніше, і не розуміла, як Метт міг захотіти бути з кимось таким, як я. Стало ясно, що я повинна змінитися”.

Хейлі, яка вивчає психологію в університеті, вирішила, що для початку повинна поступово змінити свої звички.

“Скільки себе пам’ятаю, я завжди боролася із зайвою вагою. Пробувала жорсткі дієти та тренування, але завжди здавалася після кількох тижнів, – сказала Сміт. Цього разу я намагалася змінюватися поступово. Я засвоювала дві хороші звички, пристосовувалася до них тиждень або два, потім додавала ще дві”.

Дівчина почала з того, що перестала їсти після 8 вечора, і лише двічі на тиждень ходила кудись поза домом. Потім вона стала записувати в щоденник усе, що з’їла, і стежити за достатнім споживанням води. Ці маленькі зміни, як сніжний ком, тягли за собою інші: вона почала бігати тричі на тиждень і додала розтяжки.

За рік із невеликим, який пройшов між заручинами та весіллям, дівчина втратила 110 фунтів – 49,5 кг (спочатку вона важила більше 120 кг).

“Мотивувати себе непросто, – пояснює Сміт. – Мені часто було нудно, я часто розчаровувалася. Щоб цього уникнути, я намагалася знайти інші шляхи мотивації. Наприклад, я прикрасила свої ваги, розвісила мотивуючі цитати по всьому будинку, купила фітнес-браслет. Але найбільш мотивуючим мабуть, став фітнес-аккаунт в Instagram”.

Хейлі зізналася, що спочатку планувала пошити весільну сукню з довгими рукавами, щоб заховати своє недосконале тіло, але в підсумку одягла дуже відкритий наряд.

“Я відчувала себе такою гарною, розслабленою, насолоджувалася увагою моїх рідних і друзів. Я дійсно не думала, що буду такою щасливою в день весілля.

Іноді я не можу повірити, що була такою, як на старих фото. Іноді – що зараз я така, як є. Це дуже дивне відчуття, але я пишаюся собою. Я поки ще не досягла всіх цілей, які ставила перед собою, але я продовжую йти вперед. Не зупиняйтеся просто тому, що почали відчувати себе більш комфортно в своєму тілі. Продовжуйте працювати над собою, завжди є куди розвиватися”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...