Колишня дружина Шовковського судиться з екс-динамівцем за землю у Поляниці

Ольга Альонова, екс-дружина колишнього голкіпера “Динамо” Олександра Шовковського, в суді вимагає в нього половину землі у селі Поляниця Яремчанської міської ради.

Справу за позовом Ольги Альонової до Олександра Шовковського розглядає Яремчанський міський суд, пише КУРС.

Альонова просить суд визнати, що вона з Шовковським проживала однією сім’єю, та поділити між колишнім подружжям чотири ділянки у Поляниці, сукупна площа яких становить 0,7 га.

Як йдеться в ухвалах суду, позивачка обґрунтовує свої вимоги тим, що у 2005 році вона взяла з Шовковським церковний шлюб та почала з ним жити. У 2006 році футболіст купив чотири земельні ділянки у Поляниці Яремчанської міської ради.

Однак, за словами Альонової, Шовковський приховав від неї ці ділянки, а зараз уникає поділу всього майна, яке було набуте ними у спільну власність. У 2017 році позивачка дізналася, що відповідач намагається позбутися частини спільного майна подружжя, виставивши всі чотири земельні ділянки на продаж.

Адвокатка Шовковського просила закрити провадження, оскільки у 2016 році суд у Києві затвердив між сторонами мирову угоду про поділ

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.