“Він дав мені хороший урок боксу”: Ломаченко нокаутував Лінареса і став чемпіоном WBA (відео)

У Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden українець Василь Ломаченко провів свій перший поєдинок у легкій вазі проти венесуельця Хорхе Лінареса.

Початок бою боксери провели на спокійних тонах. У Ломаченка виходило тримати Лінареса максимально на відстані, венесуелець намагався зібрано атакувати українця і інколи в нього це виходило. Але в ті моменти, коли Ломаченко підвищував швидкість, Лінарес починав губитися, вдаватися до брудних прийомів та пропускати дрібні апперкоти.

У шостому раунді Лінарес зробив те, що допоки не вдавалося жодному супернику українця – відправив Ломаченка у нокдаун. Василь у комбінаційній атаці венесуельця пропустив прямий у голову, але відразу ж швидко піднявся і був готовий йти у бій.

Важким для українця видався дев’ятий раунд, де повністю домінував Лінарес. А вже в десятому Ломаченко вирішив довести супернику свою абсолютну перевагу, видавши хорошу серію, яку завершив ударом в печінку – Лінарес опустився на настил рингу, рефері зупинив бій і оголосив про перемогу Ломаченка!

Українець став першим в історії боксером, якому вдалося стати чемпіоном світу в трьох різних вагових категоріях всього лише за 12 поєдинків (до цього він ставав чемпіоном в першому і другому напівлегкій вазі).

https://twitter.com/espn/status/995487073602809857

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.