У Єгипті 4-річного хлопчика звинуватили у сексуальних домаганнях

Хлопчик поцілував свою однокласницю, а обурений батько дівчинки звернувся до суду.
Єгипетський суд визнав невинним чотирирічного учня початкової школи, звинуваченого в сексуальних домаганнях. Хлопчик поцілував свою однокласницю, якій теж чотири роки, і обурений батько дівчинки звернувся в суд. Інцидент стався в провінції Бухейра на півночі країни, пише ВВС.

Адвокат обвинуваченого Мохаммед Хамаде розповів, що батько поцілованої однокласниці не обмежилися розмовою із батьками хлопчика, а подав офіційну скаргу, після чого прокуратура передала цю справу в спеціальний суд з дрібних злочинів. Суд відмовився розглядати справу, пославшись на те, що обвинувачення не входить в його юрисдикцію.

Однак, розповідає адвокат, на цьому інцидент не був вичерпаний: справу було передано до суду вищої інстанції в місті Хоуш-Іса. Вже там хлопчика визнали невинним, вказавши на необгрунтованість звинувачень.

Справа тягнулася з грудня минулого року, коли в місцеву поліцейську дільницю прийшов чоловік і заявив, що його дочки домагається чотирирічний хлопчик. При цьому місцева преса зазначає, що у заявника є серйозні розбіжності з низки питань з бабусею обвинуваченого учня, яка працює в шкільній раді.

Інцидент бурхливо обговорювалося в єгипетських соцмережах: хтось сміявся над батьком дівчинки, багато виступали з різкою критикою.

«Суд, який виправдав дитину, повинен був заодно арештувати батька дівчинки і піддати його психіатричній експертизі», – пише Сахар у «Фейсбуці».

«Я не думаю, що батько дівчинки очікував якогось іншого результату. Просто таким чином він хотів висловити своє несхвалення подібної поведінки», – пише Ахмет Мухтар.

«Якими безглуздими питаннями зайнятий колективний розум єгиптян», – нарікає Сірадж Сірадж.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.