Зацвіла найбільша в Європі долина нарцисів (фото)

Долина нарцисів – заповідний масив в Закарпатській області У Карпатському біосферному заповіднику, що знаходиться в Закарпатській області, почала цвісти славнозвісна Долина нарцисів. Про це інформує прес-служба заповідника на своїй сторінці в Facebook. Повідомляється, що розкрилося близько 10% квіток нарциса вузьколистого, а пік цвітіння настане за тиждень.

“Долина нарцисів Карпатського біосферного заповідника розпочала своє цвітіння. Вже з’явилися поодинокі квіти (близько 10%). Масове цвітіння очікується за тиждень, на травневі свята”, – йдеться в повідомленні. У біосферному заповіднику пообіцяли й надалі інформувати про стан цвітіння Долини нарцисів.

Повідомляється, що в сезон цвітіння ціни на вхідний квиток до Долини нарцисів становитимуть: для дорослих 25 грн, студентів – 20 грн, школярів – 15 грн з особи.

Долина нарцисів – заповідний масив в урочищі Кіреші, яке розташоване за 4 кілометри на схід від міста Хуст Закарпатської області. З 1992 року Долина перебуває у складі Карпатського біосферного заповідника, що входить до міжнародної мережі біосферних резерватів ЮНЕСКО.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.