Зі спини вона звичайна медсестра, але коли пацієнти бачать її обличчя, їх чекає сюрприз

Зі спини вона звичайна медсестра, але коли пацієнти бачать її обличчя, їх чекає сюрприз.

Флоренція Рен `ї, вона ж« тітонька Сісі »(SeeSee), двічі на тиждень приїжджає в державну лікарню Такоми, щоб відпрацювати повну зміну. Вона – медсестра, яка освоїла професію в 1943-му. Ні, це не помилка, ось уже понад 70 років Флоренція трудиться в медицині і ще вона носить титул «найстарішої діючої медсестри США».

Флоренції Рен `ї вже стукнуло 92 роки і, як того вимагає закон, вона ще в 67 років пішла на пенсію. Посиділа вдома, засумувала і вирішила повернутися в лікарню – підзаробити грошенят на кишенькові витрати. Та так і залишається тут уже 25 років поспіль, чесно виконуючи функції професійної медсестри. Керівництво лікарні пішло на компроміс: Флоренція трудиться повну 8-годинну зміну, але не весь тиждень. І коли вона на роботі, молодим медсестрам залишається тільки заздрити моторності бабусі.

Давним-давно батько юної Рен `ї хотів, щоб та стала секретарем, але дівчина твердо знала, що повинна бути поруч з людьми, працювати руками. Це її філософія, життєве кредо – весь час бути в русі, займатися корисними справами, щоб не хандрити і не сидіти на місці. «Всьому виною мої польські корені», сміється бабуся Сісі, і ніхто не може сказати, що чув від неї «Ох, я втомилася».

Коли в 2015-му Флоренція відзначала 90-річчя, новини про найстаршу медсестру в країні поширилися по Інтернету і вона стала знаменитою. Інтерни і молоді медсестри, приходячи вранці на роботу, насамперед цікавляться: чи сьогодні зміна Сісі? Та ж сама реакція у пацієнтів – багато до останнього не вірять, що в 90 років можна працювати на такій непростій і відповідальній роботі. Та ще й отримувати від цього щире задоволення.

Сама Флорені не претендує на славу і лаври знаменитості, їй просто подобається працювати медсестрою, приносити реальну користь людям. Вік – не перешкода, а просто умовність для тієї, яка присвятила все життя улюбленій справі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.