Зняли недоторканність і затримали: Савченко взяли під арешт прямо в залі Верховної Ради(ВІДЕО)

Нардепа вже вивели з будівлі Верховної Ради, передає Корупція.Інфо

Сьогодні під час засідання депутати проголосували за зняття недоторканності з Надії Савченко, після цього співробітники СБУ повідомили жінці про підозру в організації теракту. Представники правоохоронних органів затримали нардепку і вирішили відвезти її в СБУ.

“На підставі постанови Верховної Ради України від 22 березня 2018 року про зняття з народного депутата України Савченко Надії Вікторівни депутатської недоторканності, надання дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання, а також обрання запобіжного заходу у порядку ст. 208 КПК України, затримую вас за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 109 ККУ, ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 28, 1 ч. ст. 109 ККУ, ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 28, ст. 112 КК, ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 258 ККУ, а також ч. 1 ст. 258 зі значком 3 КК. Вручаю Вам пам’ятку підозрюваної особи. Тут ваші права і обов’язки. Пропоную Вам пройти зі мною до управління СБУ в Києві та Київській області для складання протоколу затримання”

Нардепа зараз під руки ведуть до СБУ, томущо вона відмовилась сісти в автомобіль правоохоронців, наголосивши, що добровільно відправиться тільки пішки.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.