Коли малюк не з’явився в термін, то жінка звернулася до лікарів. Після УЗД медики були приголомшені…

Народження дитини є одним з найбільших моментів в житті, які може відчути людина. Проте виношування дитини нерідко супроводжено різними труднощами і ризиками, тому багато майбутніх батьків турбуватися про майбутні пологи.

Побоювання лікарняних стін і того, що під час візиту до лікаря щось піде не так, змусили 31-річну жінку з Росії відмовитися від відвідування жіночої консультації під час вагітності.

Коли термін вагітності підійшов до кінця, жінка не відчувала ніяких ознак пологів, що наближаються і почала турбуватися. Зрештою, їй довелося звернутися за медичною допомогою… і коли вона нарешті дісталася до лікарні, лікарі зробили шокуюче відкриття.

Минулої весни в Західному Сибіру в лікарню приїхала жінка на великому терміні вагітності.

Жінка не довіряла лікарям, і тому не спостерігалася у гінеколога протягом усього періоду. Не було ні звичайних оглядів, ні ультразвуку, ні консультацій.

Жінка була вже на 41-му тижні вагітності, але дитина навіть не думав з’являтися на світло. Тоді вона відчула необхідність візиту в лікарню, щоб перевірити стан дитини.

Коли вона, нарешті, потрапила в лікарню, лікарі зробили страшне відкриття.

УЗД показало, що дитина перебувала не в утробі матері, а в її черевній порожнині. Це був випадок позаматкової вагітності, при якій запліднена яйцеклітина прикріплюється поза порожниною матки.

Це рідкісне явище зустрічається приблизно в 2-3% випадках від усіх вагітностей. Найчастіше імплантація яйцеклітини при позаматкової вагітності відбувається в фаллопієвій трубі, але в даному випадку ембріон закріпився в черевній порожнині, що трапляється ще рідше.

Як тільки лікарі дізналися про подію, жінку терміново відправили в операційну. Випадок був пов’язаний з великим ризиком як для жінки, так і для дитини: існує всього кілька відомих випадків, коли позаматкова вагітність закінчувалася для матері і дитини без ускладнень.

Дитину можна було витягти з тіла матері тільки шляхом кесаревого розтину. Але навіть ця процедура була сповнена ризиків, оскільки видалення плаценти могло привести до масивної крововтрати.

Складна операції тривала протягом більше двох годин.

Зрештою лікарі побачили маленьке диво на власні очі.

Коли хірурги витягли плодовий міхур, вони зрозуміли, що дівчинка не просто дихає – вона була абсолютно здорова і важила понад чотири кілограми!

Це було неймовірне народження, яке суперечило всім законам природи. За словами лікарів, шанси на виживання становили всього 1 на 625 мільйонів!

Мати була така щаслива, що вирішила назвати доньку Веронікою, що означає «переможна»!

В подальшому інтерв’ю вона сказала, що якщо коли-небудь знову завагітніє, то обов’язково буде звертатися за медичною допомогою з самого початку вагітності і проводити всі необхідні аналізи.

На сьогоднішній день, завдяки професійним діям лікарів, мати і дочка здорові і ведуть звичайний спосіб життя!

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.