45 млн кристалів Swarovski: вид головної сцени церемонії Оскар-2018

Наближається 90-та ювілейна церемонія вручення премії Американської кіноакадемії Оскар Чи не менше уваги, ніж зірки на червоній доріжці і надихаючі промови, привертає головна сцена театру Долбі в Лос-Анджелесі, на яку будуть підніматися ведучі і номінанти.

Для оформлення сцени ювілейного Оскара шостий рік поспіль був запрошений відомий сценічний дизайнер Дерек Маклейн, володар премій Tony and Emmy. Про це повідомляє Facenews. На відміну від минулорічної сцени, оформленої в стилі ар-деко, в цей раз дизайнер приділив увагу абстракціонізму.

Натхненний світлом і його відбитками, дизайнер вирішив створити арку з використанням 45 мільйонів кристалів Swarovski перед кулісою, щоб створити приголомшливий фон. Крім того, Маклейн додав дзеркала, кришталеві люстри і інші деталі. «Вона виглядає як мінерал або своєрідна скульптура з подрібненого скла», – говорить він.

Більшу частину сцени займає гігантський світлодіодний екран, на якому будуть представлені цифрові проекції, натхненні ескізами Маклейна. Глядачі біля телеекранів побачать проекції тривимірної якості і більш реалістичного вигляду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.