Український серцеїд зробив пропозицію російській акторці: відео

Відомо, що акторка народилася в Антрациті

У своєму новому кліпі відомий український співак Олександр Пономарьов зняв молоду російську акторку Євгенію Лозу. Відеокліп можна подивитися на порталі YouTube, під назвою “Найкраща”.

У кліпі показаний сюжет любовної історії, в якій головний герой (Пономарьов) закохується в офіціантку кафе, але у неї вже є шанувальник. Це інший відвідувач закладу. Закінчується відео тим, що головний герой робить дівчині пропозицію руки і серця.

Варто відзначити той факт, що Євгенія Лоза – російська актриса, бере участь у театральних постановках, кіно і серіалах. Акторка народилася 6 липня 1984 року в невеликому місті Антрацит Луганської області, на сході України. Глядачеві артистка відома за такими серіалами, як “Марш Турецького”, “Герой нашого часу”.

Нагадаємо, раніше український артист Андрій Данилко (він же Вєрка Сердючка) поділився неприємними моментами свого життя, які пов’язані з його старшою сестрою Галиною. Як відомо, Данилко вже тривалий час не спілкується з рідною людиною, оскільки вона написала на нього заяву в поліцію.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.