Терміново потрібна допомога маленькій дівчинці з Калуша Соломійці

Терміново потрібна допомога маленькій дівчинці з Калуша Соломійці!!!
Дитина в трьохмісячному віці була направлена на обстеження, під час якого було встановлено невірний діагноз та призначене лікування, після якого дівчинка почала завмирати і у неї стався параліч лівої сторони!!


Після обстеження в Чорнобильській лікарні було встановлено діагноз – симптоматично епілептичний синдром, ураження ЦНС медикаментозно. Приступи продовжувались надалі. Завдяки не байдужим людям- волонтерам з Києва сім’я потрапила на обстеження у Ізраїль…де і встановили точний діагноз- дитяча мігрень, яка проявляється після 6-12-років. Через медикаменти у Соломійки вона проявилася у 3,5 місяців. Під час приступу у дівчинки проявляється сонливість, сильна рвота, дитину паралізує на одну сторону і триває цей жах для дитини від 5 до 9 годин. Після курсу іглотерапії.. потрібне повторне обстеження дитини в клініці Ізраїлю..в подальшому лікування на етапі завершення…
Соломійка стоїть на обліку в одній із клінік Ізраїлю. Просимо не байдужих людей про допомогу!!!Так як самотужки сім’ї не під силу допомогти дівчинці,бо являються багатодітною сім’єю!!!Якою опікується тільки мати!!!Так як батько покинув сім’ю на одинці з бідою!Також мати від сильного хвилювання 5 років назад захворіла на цукровий діабет!!!Дуже просимо всіх не байдужих підтримати цю сім’ю і допомогти маленькій дівчинці знову відчути себе здоровою!!!
Реквізити матері Соломійки Оксани
номер картки отримувача 4731 2171 0251 5010
отримувач Хемій Оксана Степанівна
Банк отримувача Приват Банк
МФО 305299
Р/р ‎29244825509100

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...