Світлана Лобода розповіла про секс утрьох на першому побаченні та інши витівки

Співачка Світлана Лобода — та ще “тропікана жінка”. Вона зводить з розуму мільйонів чоловіків, а, можливо, не тільки чоловіків… Але про своє особисте життя співачка говорить неохоче.

Днями Світлана Лобода презентувала гарячий кліп на пісню “Хлопець”, який відразу ж зібрав близько 3 мільйонів переглядів, передає Ukr.Media. Кожна нова робота Світлани Лободи дивує своїми масштабами, і, звичайно ж, невичерпної сексуальністю співачки.

Нещодавно знаменитість в ефірі радіо Love Radio розповіла про себе таке, що вам стане жарко навіть у найхолоднішу зиму. У студії українська артистка погодилася зіграти в підступну гру з ведучими, яка полягала в тому, щоб швидко відповісти на відверті запитання.

Для початку красуня зізналася, що іноді їй доводилося імітувати втому, щоб уникнути інтиму. Але найбільше слухачів розбурхало визнання в тому, що одного разу Світлана на першому ж побаченні зайнялася “по дурості” сексом втрьох. Однак, співачка тут же чесно додала, що подібного роду статевий акт був у її житті всього один раз, і зараз їй соромно за той вчинок.

Крім того, Світлана Лобода відверто зізналася, що дуже радіє своїй популярності. Виявляється, в підлітковому віці красуня підкладала в бюстгальтер вату, щоб її груди здавалися великими.

Наостанок виконавиця розповіла, що у неї були романи зі знаменитостями. Ну і, природно, Світлана ставить лайки під власними публікаціями у соцмережах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.