Сьогодні минає три роки, як у ДТП загинув Кузьма Скрябін

2 лютого виповнюється рівно три роки з дня смерті легендарного українського музиканта Андрія Кузьменка, відомого під творчим псевдонімом Кузьма Скрябін.

Андрій Кузьменко (Кузьма) загинув 2 лютого 2015 року внаслідок ДТП на Дніпропетровщині. Поховали музиканта на цвинтарі в Брюховичах біля Львова.

На офіційній сторінці гурту «Скрябін» у соцмережі Facebook учасники гурту згадали про Кузьму й написали, що головною рисою співака було вміння бути людиною.

«Три роки, як Кузьми нема з нами. Час йде… і найгірше не те, час насправді не лікує, як всі обіцяли, а що час стирає спогади. Так страшно забути якусь твою, емоцію, фразу, концерт, розмову, посмішку, чи задумливий погляд, мокрі кучері після виступу, хриплий голос в телефоні, новий жарт, потік геніальних ідеї. Так боязно забути хоча б півсекунди спогадів про тебе, в них так багато оптимізму, емоцій, щирості, справжності. З тобою так легко, а усвідомлювати, що ти живеш тільки в пам‘яті так важко… Твоє вміння бути Людиною – безцінне, так само, як і вклад в кожну душу, яку торкнулися твої пісні. Глибоко і назовсім. Любимо, скучаємо, бережемо кожну секунду в пам’яті і серці з тобою, Кузьма», – йдеться в пості.

Вечір пам’яті Кузьми відбудеться сьогодні у Львові в Домі Франка (вул. Івана Франка, 150-152) у п’ятницю, 2 лютого. Початок – о 17:00. Організатори запрошують усіх охочих зіграти та поспівати під гітару пісень гурту «Скрябін». Зокрема, до вечора пам’яті Кузьми долучаться учасники спільноти Українська молодь – Христові, які зіграють кілька пісень під гітару.

А гурт Скрябін запрошує всіх охочих згадати Андрія Кузьменка 8 лютого в клуб Picasso, де Кузьма неодноразово проводив свої концерти. Початок – о 19.00. Цього вечора у клубі виконуватимуть хіти Кузьми. Прозвучать пісні у виконанні ДикоBrass, Olesya Kyrychuk, Wszystko, Nazar Biychuk, Victoria Band, Артем Харченко. Вестиме вечір Тарас Гаврик.

«Буде ніжно і сумно, тепло і субтильно, зі сльозами, сміхом, і так по-домашньому…» – обіцяють організатори.

Вхід вільний, бронювання столиків в Picasso (за тел.: 050-430-58-02).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.