Українці загинули у страшній ДТП у Росії: є подробиці

10 січня, рано вранці троє українців загинули і шестеро отримали поранення в ДТП з мікроавтобусом у Курській області Росії на автотрасі “Москва — Крим”.

Про це “Народна Правда” пише з посиланням на РИА Новости.

ДТП сталося о 06:45 за Києвом на 551 км автодороги М-2. Мікроавтобус з пасажирами рухався з Бєлгорода до Курська. У результаті аварії загинуло троє пасажирів, ще шестеро були госпіталізовані. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням.

“Всі жителі України, слідували в Пітер. З дев’яти чоловік троє загинули, троє (жінка і двоє чоловіків) госпіталізовані до Курська, у двох стан середньої тяжкості, у одного — легкої”, — розповіли в Курському територіальному центрі медицини катастроф.

За словами співрозмовника, ще три людини, які були відправлені до районної лікарні, вже відпущені після надання допомоги.

А в ГУ МНС РФ по регіону повідомили, що довелося викликати автокран для підйому мікроавтобуса, який опинився в кюветі і був значно пошкоджений при аварії.

Це не перша ДТП з численними жертвами серед громадян України за кордоном.

Нагадаємо, у жовтні 2017-го у жахливій ДТП у Польщі загинуло двоє українців, ще п’ятеро потрапили в реанімацію. Їхній “Фольксваген” на заокругленні дороги на високій швидкості врізався в лісовоз.

Також нагадаємо, 25 травня 2017-го у Новгородській області РФ внаслідок зіткнення мінівена і вантажівки загинуло шестеро громадян України.

А 25 грудня в Москві сталася страшна ДТП, яка забрала життя п’яти людей, ще 15 отримали поранення і травми різного ступеня тяжкості.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.