Керівнику Жидачівської лікарні, в якій через халатність медиків помер хлопчик, призначили президентську стипендію

Головному лікарю Жидачівської центральної районної лікарні Богдану Бойчуку Указом Президента призначено державну стипендію, як видатному діячу охорони здоров’я. Нещодавно цей медик став відомим тим, що у закладі, який він очолює, через халатність та некомпетентність помер 12-річний Роман Кулак. Про це на своїй сторінці у Facebook написав батько хлопчика Володимир Кулак, передає Львівський портал.


«Як це зрозуміти мені і нам всім? Це натяк всім що правди легальним шляхом не доб’єшся? Це плювок в обличчя! Кому в кого хотіли плюнути? Чи це знову фатальна помилка???!!!», – такою була перша реакція батька на Указ Президента України №457/2017 «Про призначення державних стипендій видатним діячам охорони здоров’я».

«За що головному лікарю в ЦРЛікарні в Жидачеві, Президент призначив дворічну премію? За халатні вбивства в тій жахливій лікарні, там не тільки мій син помер через халатність! Чи просто хтось не вивчив питання? Це жах!

Ось тепер у мене є відповідь чому та особа плювати хотіла на Львівський департамент і не виконує його наказів, дати догани лікарям винним у смерті мого сина! Це такий подарунок нам під ялинку? Чи може йому премія за виконання плану вбивств!?» – обурюється Володимир Кулак.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.