ДТП за участю Димінського: олігарха шукають за кордоном

Львівського бізнесмена Петра Димінського оголосили в міжнародний розшук. 18 серпня на трасі Львів — Краковець його “Мерседес С65 АМГ” протаранив “Опель Астра”. Загинула 31-річна Наталія Тріла із села Ямельня Яворівського району на Львівщині.

Димінський — власник футбольного клубу “Карпати” й телеканалу “ЗІК”. Провину за ДТП узяв на себе його охоронець 43-річний Андрій Борщ.

Петро Димінський не з’явився в поліцію для проведення слідчих дій. Двічі не приходив на допит у прокуратуру. За два дні після аварії приватним літаком вилетів до швейцарської Женеви.

Адвокати заплатили матері загиблої Марії Трілі. Вона відмовилася від матеріальних претензій. Однак експерти довели, що за кермом був саме Димінський. Його оголосили в розшук 12 грудня.

16 грудня суд відправив під домашній арешт трьох охоронців мільйонера за надання завідомо неправдивих свідчень.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець в селі Ямельня Яворівського району сталася ДТП. Автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна жителька села Ямельня Наталія Тріль, повертав з траси в село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП.

Провину на себе взяв співзасновник охоронної фірми “Ірбіс” Андрій Борщ, якого ЗМІ називають охоронцем бізнесмена Петра Димінського. Нібито саме Борщ був за кермом машини, яка врізалася в Opel Astra. Втім, за словами міністра МВС Арсена Авакова, експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля був не він.

Сам Петро Димінський 22 серпня вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви і досі не повернувся.

А тиждень тому близький до міністра внутрішніх справ нардеп Антон Геращенко зробив резонансну заяву. За його словами, за загибель жінки відповість той, хто був за кермом “Mercedes”, а не “Фунт” і не підставна особа.

Геращенко також дав пояснення по резонансній заяві матері Тріль про відмову від претензій: “Очевидно, що адвокати зробили від них все залежне для того, щоб переконати матір Наталії незадорого і, найголовніше, до суду відмовитися від матеріальних претензій до цього винуватцю ДТП. За це їм щедро і платить справжній винуватець ДТП”

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.