Моторошна ДТП: маршрутка на повній швидкості перекинулася, є постраждалі

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинувся рейсовий пасажирський мікроавтобус Mercedes Sprinter, що прямував за маршрутом “Харків-Кролевець”, постраждали дві людини. Як повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Ельвіра Біганова, інформація про ДТП надійшла до правоохоронців на лінію “102” вчора 24 грудня, о 15.13.

Згідно із повідомленням, у зв’язку із погодними умовами ситуація на дорогах області складна, автомобілісти скаржаться на ожеледицю, через яку трапилося кілька аварій.

“Зокрема, в Тростянецькому районі неподалік села Боромля в кювет перекинувся рейсовий пасажирський мікроавтобус. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що на трасі “Харків-Суми” рухався мікроавтобус Ford Transit, а за ним – мікроавтобус Mercedes Sprinter, в салоні якого знаходилося 6 пасажирів. Через ожеледицю мікроавтобус Ford закрутило на дорозі, водій не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Автобус Mercedes намагався уникнути зіткнення з попутнім транспортним засобом і також з’їхав у кювет, де перекинувся на бік”, – зазначила Біганова.

За попередніми даними, двоє пасажирів – чоловік і жінка – отримали тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися. На місці ДТП працюють співробітники поліції.

Нагадаємо, 23 грудня в місті Кошице на сході Словаччини сталася ДТП, в якій постраждали дев’ятеро громадян України. Мікроавтобус “Renault Master” з польскими номерами, який перевозив українців на батьківщину, з невідомих поки що причин виїхав на зустрічну смугу.

Також повідомлялося, що автомобіль швидкої медичної допомоги разом з 5 людьми потрапив в ДТП у Львові. В результаті ДТП медичні працівники отримали травми і в стані середньої тяжкості були госпіталізовані у Львівську міську лікарню швидкої допомоги.

Раніше стало відомо про смертельну аварію, яка сталася на трасі Рівне-Костопіль. Внаслідок зіткнення легкового автомобіля Geely та мікроавтобуса Mercedes Sprinter загинули військові.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.