“Ледь не втратили сина, а тепер ховають дочку”: страшна ДТП під Херсоном забрала життя чотирьох

Дорожньо-транспортні пригоди давно стали трагедією для всієї України. Щодня в аваріях гине чийсь батько, мати, син або дочка. Але найжахливіше, що кількість ДТП продовжує збільшуватися.

Аварія сталася в суботу, 9 грудня, біля селища Ювілейне Олешківського району. Легковий автомобіль BMW 525 на величезній швидкості злетів із дороги і врізався в дерево.

Водій і троє пасажирів загинули на місці події. На цей момент у поліції немає даних, що стало причиною трагедії.

“Призначено ряд експертиз, встановлюються всі обставини ДТП”, – розповіли у прес-службі поліції.

У селі Ювілейне нашим журналістам розповіли, що в аварії загинули троє їхніх односельчан: 34-річний Олександр Нежура (водій), 33-річний Руслан Лушніков, 16-річна Яна Малахова, а також 16-річна Софія Гумен (дівчина живе в сусідньому селі, але вчиться в школі села Ювілейне).

“Це шок. Ми не можемо повірити, що в один момент не стало відразу чотирьох чоловік. Яна і Софія – учениці нашої школи. Чудові діти, дуже дружили між собою”, – повідомили у школі.

За словами вчителів, сім’я Софії півроку тому пережила жахливу подію: на початку літа її 18-річний брат, студент педагогічного університету, випав із вікна дев’ятого поверху. Хлопець дивом вижив, проте залишився інвалідом.

“Сім’я ледь не втратила сина, а тепер ховає дочку”, – розповіли вчителі.

Що стало причиною кошмарної ДТП, люди не знають, але зазначають, що Олександр Нежура, який керував авто, був досвідченим водієм.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.