У Львові жінка вже третій місяць живе на зупинці біля торгового центру. Рідні б’ють тривогу (ВІДЕО)

Претензій до неї персонал ТРЦ не має, але за дівчину всерйоз непокояться не лише рідні.

Третій місяць 30-річна жителька Львова Оксана Вороняк живе в торговому центрі – вдень відпочиває та розважається, а після закриття ночує в місці для куріння. За всі куплені речі жінка розплачується самостійно, тож вигнати її не мають права.

“У кожного своє бачення стилю життя”, – пояснює вона та радить усім, хто за неї непокоїться, вживати заспокійливі препарати. Працівники супермаркету кажуть, що Оксана зазвичай є першим відвідувачем, миється у вбиральні, а одного разу її навіть виганяли, бо вона мила голову. “Дівчинка доглянута, з собою мала сушку, шоб голову посушити”, – визнає працівник торгового центру Ірина Касьянчук. Оксана не лише ходить по магазинах, а й відвідує салони краси – днями робила манікюр і заплатила за нього близько півтисячі гривень.

Про джерело своїх доходів Оксана не розповідає. Продавці припускають, що їй допомагає її мама. Мешканка ТРЦ стала відомою не тільки серед персоналу, а й серед відвідувачів. Її називають “нашею красунею”, а дехто навіть намагався познайомитися і зустрічатися, але спроби були марними. Оксані вже пропонували роботи в супермаркеті, але вона відмовилася, попри те, що сама безробітна – раніше вона була держслужбовцем, але її звільнили. Охорона до жінки претензій не має, однак усі навколо непокояться, бо Оксана ночує на вулиці, а там щоразу холодніша погода. “Вона на цій лавочці зі своїми речами залишається на всю ніч, до ранку, до відкриття торгового центру”, – констатує керівник охорони Степан Смарж.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.